dinsdag 11 november 2014

Webshop officieel open


Het is zover, mijn webwinkel staat online en is vanaf heden officieel open!

Ik kan zelf haast niet geloven dat ik dit werkelijk gerealiseerd heb! Natuurlijk zou dat nooit gelukt zijn zonder mijn grote steun en toeverlaat, mijn man. Hij ging enthousiast mee stoffen halen, gaf feedback en hielp me er weer bovenop als ik even door het bos de bomen niet meer zag. Hij kan me steeds weer oppeppen en een nieuwe lading moed geven om door te gaan. 
Ook mijn kindjes, mijn 2 lieve schatten, mijn grote drijfveer in het hele gebeuren. Zonder hen zou deze winkel er nooit gekomen zijn. Ze zijn trots op hun mama, ze gaan overal verkondigen dat mama nu een winkeltje heeft, terwijl ze mama vaak hebben moeten missen de laatste weken. Het logo is een silhouet van hen. 
Ik kreeg gelukkig ook veel hulp uit onverwachte hoek. 
Lieven hielp me ontzettend veel met de technische kant, het ontwerpen en uitvoeren van mijn plan op papier, naar een mooie site op de computer. Hij heeft fantastische ideeën en maakte, naast zijn drukke job, altijd tijd om mij verder te helpen. Ik ben hem super dankbaar!
Lieselot hielp me een handje met het in orde brengen van de juridische kant, ook aan haar richt ik een dikke dank je wel!
Natuurlijk ook een dank je wel aan al de mensen uit mijn omgeving. Bedankt voor de ondersteunende woorden, lieve smsjes en de positieve feedback die ik al mocht ontvangen.

Zijn jullie benieuwd naar het resultaat? Ga dan snel een kijkje nemen op:

26 opmerkingen:

 1. Dikke proficiat!
  En veel succes gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeer toffe webshop, proficiat!!
  We wensen je heel veel succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor het compliment, ben blij dat het in de smaak valt ;-)

   Verwijderen
 3. het ziet er super uit! jammer genoeg naai ik zelf maar ik ga zeker reclame maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Jammer genoeg naai ik zelf" Daar is toch geen jammer aan hè ;-) Reclame maken maakt me ook al blij!

   Verwijderen
 4. Hieperdepiep!! Proficiat...
  Veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een dag waar we volgend jaar weer kunnen op terugkijken, hopelijk in feeststemming.

   Verwijderen
 5. Ene dikke proficiat met de opening van je eigen "winkeltje/webshop" !! Ik ga zo meteen eens kijken.Mooie dochter heb je in elk geval ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja ik heb gisteren nog een haarspeldenzakje gemaakt naar jouw uitleg.Hier te zien:http://ikmaakhetzelfnu.blogspot.be/2014/11/op-tijd-beginnen.html met een linkje naar hier.

   Verwijderen
  2. Mooi tasje hoor, met dat bling bling ga je punten scoren! Ik moet ook al eens gaan nadenken of de eindejaarsgeschenken...

   Verwijderen
 6. Gefeliciteerd! Ziet er goed uit en heerlijke stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja de softcactus stofjes zijn geweldig! De 2de collectie zal half november geleverd worden, ik sta al te popelen van ongeduld ;-)

   Verwijderen
 7. Mooi blogje! Proficiat met je webshop ! Ik ben blij voor jou dat je dit eindelijk kon realiseren; echt iets voor jou . Ik wens je dan ook veel succes verder !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. mInI, ook jou een dikke dank je wel, voor de steun en het mee brainstormen. Op vakantie gaan we eens goed vieren! (ondertussen hebben we genoeg redenen om een hele vakantie door te feesten!!)

   Verwijderen
 8. Waaw! Superleuk!! Ik ben stiekem wat jaloers! Dit lijkt me een droomjob, jammergenoeg kan ik nog niet voldoende goed naaien om al dingen te verkopen. Ik wens je in ieder geval heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank he voor het compliment, ik droomde er inderdaad al lang van, maar het blijft in bijberoep hoor, heb nog heel wat kindjes in mijn opvang die ik groot wil zien worden :-)

   Verwijderen
 9. Héél veel succes gewenst met je website! Ben al eens gaan rondneuzen en ziet er heel mooi uit! Wordt het aanbod van stofjes nog uitgebreid?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja binnenkort al!! Half november komt de nieuwe collectie er aan! Weer wat nieuw om naar uit te kijken, ik heb de stoffen al kunnen bewonderen en ik moet zeggen...er zitten weer pareltjes tussen!

   Verwijderen
 10. OOoooh fijn! Hier droom ik ook stiekem van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dromen zijn er om achterna te gaan! Trek je stoute schoenen aan en ga ervoor zou ik zeggen.

   Verwijderen
 11. Gefeliciteerd!! Ziet er mooi uit, leuke stoffen en leuke hebbedingetjes

  BeantwoordenVerwijderen