maandag 30 maart 2015

Big blogmeetup 2

Afgelopen zaterdag was ik zenuwachtig! Ik zou naar een event gaan met 150 gelijk gestemde zielen, maar waar ik niemand persoonlijk zou kennen. Bovendien zou ik carpoolen met 5 blogsters die ik nooit eerder had ontmoet. 

Maar dat viel dus reuze mee! Het was al gezellig in de auto. Op de blogmeet zelf kwamen verschillende sprekers, werd er gegeten, gedronken en veel gelachen en gebabbeld. 

Uiteindelijk ben ik bij mijn automaatjes blijven plakken, af en toe had ik wel een gesprekje met andere blogsters, maar achteraf gezien veel te weinig. Ik herkende wel wat gezichten, maar een blog bij elk gezicht plakken leek moeilijker dan gedacht. Ik volg dan ook véél blogs ;-)

Dit was mijn vaste compagnie die avond: links ben ik (voor degene die mij nog niet kennen ;-)) in het midden Bieke van Biezonder en rechts Judith van Dietemiet  

Buiten het fantastisch lekker eten en drinken kregen we ook een super de luxe goodiebag!
Onder meer producten van Omegha Pharma, Bodysol, Bluette, Zoet,...Omdat ik zelden koffie drink en ook geen apparaat heb gaf ik mijn koffiecups aan Judith, ik kreeg in ruil haar Oreo's. :-)

Toen ik een foto op IG postte kreeg ik van Annelies de opmerking dat ik 3 armbanden had en zij geen enkele. Graag zou ik hier even duidelijk willen maken dat ik niet hebberig of gretig ben geweest.
Tijdens de spreeksessie's werden de armbanden vooraan aangeboden. Soetmin zei toen: als je een armband komt halen, moet je er over bloggen. Er waren weinig mensen die naar voor gingen. Ik ging ook niet naar voor...
Net voor we naar huis wilden vertrekken kwam Soetmin langs met een doos, er zaten nog heel wat armbanden in. Ze vroeg of we interesse hadden. Ik had het gevoel dat ze 'over' waren en vroeg daarom aan Soetmin of ik er 2 mocht nemen. Geen probleem zei ze. Later die avond kreeg ik nog een armband van Bieke omdat ze de armband niet zo mooi vond en ze heeft enkel zoontjes... Zo kwam ik dus aan mijn 3 armbanden. Ik bood aan Annelies aan om er 1 op te sturen en ze ging akkoord, dezelfde avond vertrok er via de post nog een armband naar haar. Hopelijk is ze er blij mee!

Op andere blogs las ik dat er wel meer problemen waren met het eerlijk verdelen van de goodies, bij mij ontbrak ook de gouden tattoo in de zak, maar ach, persoonlijk vond ik de zak al super goed gevuld en was het gezelschap belangrijker.

Moraal van het verhaal: Zenuwen zijn voor niets nodig, het zijn stuk voor stuk leuke mensen! Het was een avond die ik onmiddellijk zou overdoen moest ik de kans hebben. 

Ik kijk al uit naar de 3de editie!

21 opmerkingen:

 1. Gouden tattoo? Ik zal dringend sevves ne keer mijn goodies moeten inspecteren! :p Nog steeds geen tijd gehad en er ligt er boven weeral ene te wenen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dan zo een prijs in uw zak vinden!!! Gelukzak dat je bent :-))

   Verwijderen
 2. Die gouden tattoos kon je daar laten zetten, naast de drank ;)
  Ben daarvoor gaan kijken, maar ze bleven niet plakken omdat ik te veel bodylotion had gebruikt die dag :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op de dag zelf heb ik ook een tattoo'tje laten zetten, maar dezelfde avond was ze ook alweer verdwenen. Het kwam langs alle kanten los. Ik had ook bodylotion gesmeerd.... Ik zag op een verslag ergens een foto met tattoo bij de goodiebag, vandaar dat ik dacht dat het bij haar in de goodiebag zat ;-)

   Verwijderen
 3. oh ik heb je gezien ... ik volg je ... maar heb niet de link gelegd
  jammer zeg ... die naamkaartjes zijn echt te klein hé

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgende keer spreken we gewoon iedereen aan die we tegen komen ;-) Mijn plan voor de volgende editie!

   Verwijderen
 4. Ik had 150 gouden tattoos in mijn goodie bag. Zou er iets mis zijn gegaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, werkelijk ?! Lol. Dat denk ik dan wel, ik liet er daar eentje zetten maar goodiebagsgewijs zat dat er niet bij. Anyway, goed voor jou, een levenslange voorraad tattoo's! Of mss moet je eens een giveaway organiseren op je blog :)

   Verwijderen
  2. Judith kennende is dat een grap, maar hé je weet nooit ;-)

   En Judith, ik heb gisteren in de les weer een extra trede verdiend, gouden lepeltjes: here I come !! HAHA

   Verwijderen
  3. Lol, maar die give away blijft een goei idee voor Judith, nietwaar Mieke ;)

   Verwijderen
  4. Inderdaad :-) Het mag natuurlijk ook iets anders zijn dan gouden Tattoos hé, we zijn niet kieskeurig! LOL

   Verwijderen
 5. Ik had ook geen tatoo (maar dat vond enkel mijn dochter erg).
  En ik ben héééél content met de armband die onderweg is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk zit hij snel in jouw brievenbus. Vilvoorde en Elewijt ligt niet zo ver van elkaar hé ;-)

   Verwijderen
  2. aangekomen (en brievenbus opengekregen). Ik had hem eigenlijk beter kunnen komen ophalen ;-)

   ben er héél content mee ... morgen blogpostje

   Verwijderen
 6. Leuk je gezien te hebben, al hebben we niet echt gebabbeld. Een avond is veeeeel te kort als je 150 gelijkgestemde zielen wil spreken, toch! Op naar de volgende!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, de tijd vloog voorbij. Volgende keer spreek ik iedereen aan dat mijn pad kruist!

   Verwijderen
 7. Ik heb jou dus ook gemist... Jammer want de toiletzak die ik won bij jouw give away wordt hier dagelijks gebruikt, en ik had jou daar graag voor bedankt! En jij woont in Vilvoorde! Ik ben afkomstig van Meise :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Blij te horen dat het goed mee gevallen is groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi, Ik heb jullie met drieën bijeen zien staan en dacht nog: 'Wie zijn dat?' Maar mijn verlegen zelve durfde jullie niet aanspreken en naar jullie borsten gaan kijken (naamkaartjes lezen hé!) Een volgende keer dan? Welkom tot mijn facebook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De tatoo zat in het pronails-zakje. Slechts enkelen wonnen dat! X

  BeantwoordenVerwijderen