donderdag 10 juli 2014

Inspiratie voor een give away...

Ik plan een give away!
Want:
- ik kan onverwacht toch met mijn gezin op vakantie en ben daardoor heel gelukkig!
- ik word blij van geven!
- ik naai graag met een doel!
- ik lees graag jullie reacties!
- ik heb er zin in!

Maar waar worden jullie vrolijk van? Met wat zouden jullie blij zijn?
Stof, founituren, een tas, een toiletzakje, een clutch, ....

Geef me inspiratie en een beetje tijd om alles voor te bereiden en binnenkort kunnen jullie meedingen naar de give away!

Ik blij,
jullie blij,
iedereen blij,
meer moet dat niet zijn, toch?!

23 opmerkingen:

 1. Het maakt me al vrolijk jou zo blij te zien en voor straks een hele fijne vakantie
  Gr.Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een pakketje om zelf zo'n mooie handtas van (nep)leder te maken lijkt mij fantastisch! Uiteraard is stof ook altijd een topper :) Of een handleiding van iets nieuws (das eigenlijk een kadootje voor iedereen dan :)
  Al een fantastische, rustgevende, inspirerende, leuke vkaantie voor jou gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goede tip van het (nep)-leder handtasje, ik zet het op mijn lijstje met mogelijkheden! En een kado'tje voor iedereen, dat is een topidee!

   Verwijderen
 3. Een workshop bij jou lijkt me zo tof ,alhoewel ik niet weet hoever we van elkaar wonen ! fan van jou ritstasjes en toilettasjes
  Alvast een deugddoende vakantie !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn mensen over heel de wereld die mijn blog lezen (ik kan dat zien :-)) Dus een workshop zou niet voor iedereen haalbaar zijn, maar ik zie wat ik kan doen, doe dit op te lossen valt...

   Verwijderen
 4. Leuk om te lezen ^^! Geluk steekt geluk aan eh :-)! Mij maakt het persoonlijk niet zo veel uit, een onverwacht cadeautje is altijd fijn ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zalig toch, een blije mens! Daar kan je alleen maar vrolijk van worden! En daarbovenop nog een give-away, beter wordt het niet :-) Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuk idee! Een workshop jumpsuit ;) of een pakketje met alle benodigdheden en tutorial om zelf aan de slag te gaan :) ik vind alles leuk ;) fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fantastisch dat je een 'blij-moment' hebt en binnenkort kan genieten van een deugddoende vakantie. Ik ben met alles blij, een give-away is sowieso leuk ! Ik weet het mijn antwoord helpt jou niet veel vooruit om de knoop door te hakken maar ik ben gewoon blij omdat jij blij bent en met het vooruitzicht op wat komen gaat :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jouw antwoord bezorgt mij minder stress, want wat het ook is, jij bent blij met alles ;-)

   Verwijderen
 8. o blije post van een blije poster en die blije lezer hier is met alles blij hoor dat ze krijgt. Dus laat je maar lekker gaan in je give away

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn lijst wordt steeds langer, nu nog tijd vinden om te naaien. Hou het hier in het oog, binnenkort meer nieuws!

   Verwijderen
 9. weet je waar ik altijd hééééél blij van word? Van je tutorials. Jij hebt me de aanzet gegeven om te leren naaien.
  Geniet van jullie vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooooh wat lief! Wel dan is mijn missie geslaagd! Als ik mensen kan stimuleren om te naaien ben ik gelukkig, want ik weet zelf hoe het voelt als je weer iets nieuw van onder die machine kan toveren :-) Het is echt fijn jouw reactie te lezen!

   Verwijderen
 10. Leuk om jouw mooie dingen hier steeds te zien! Daar worden alle mensen toch vrolijk van! Dus ik zou zeggen ; wees vooral jezelf en dan komt dat zeker goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hele fijne vakantie!! Een diy pakketje van je leren handtas lijkt me wel een topper! ik ben er echt fan van en was zowiezo al van plan om in mijn verlof het zelf anders al te proberen :-)
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb je blog vandaag ontdekt,me volger via bloglovin gemaakt en ik zie zo'n diy pakketje van je leren handtas ook wel zitten.Maar van de andere kant een verrassing kan ook leuk zijn!Geniet van je vakantie en als je tijd en zin hebt om op mijn blogje te komen kijken,wees welkom: ikmaakhetzelfnu.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen