dinsdag 20 juni 2017

De Blosh sjakosjOnlangs kondigde 2 vriendinnen, Lies en Jannicke, aan dat ze een patroon hadden getekend om een BLOSH SJAKOSJ te maken. Ze hebben een blog, oversientjesenzo Dus wie het ook wil maken, het patroon met werkbeschrijving kan je daar terug vinden. Op hun blog staan ook nog veel andere leuke dingen vooral voor kindjes.
Maar nu terug ter zake. De blosh sjakosj, een multifunctioneel zakje. In 2 maten beschikbaar. Ik maakte er eentje in elke maat. 
Het is een rechthoekig zakje waarvan je de bovenkant naar beneden plooit. Voor de sluiting worden er verschillende opties uitgelegd op hun blog, vb met kamsnaps of een kliksysteempje. Ik gebruikte een D-ring om het lintje door te steken en een kamsnap om te sluiten. 

De kleine versie:

De grote versie:
Ik stikte het lintje enkel vast in de ondernaad, de rest liet ik los hangen. In de uitleg van Lies en Jannicke wordt het nog gedeeltelijk vast gestikt op de stof.  Het tasje zat snel in elkaar, ideaal voor wie nog snel een geschenkje wil maken voor de leerkracht. Of wie zichzelf wil verwennen op vakantie. Want zo een zakje kan je echt voor van alles gebruiken!


4 opmerkingen:

 1. Your Affiliate Profit Machine is ready -

  Plus, making profit with it is as simple as 1, 2, 3!

  This is how it all works...

  STEP 1. Tell the system which affiliate products the system will push
  STEP 2. Add push button traffic (it LITERALLY takes 2 minutes)
  STEP 3. Watch the affiliate system grow your list and up-sell your affiliate products all for you!

  Are you ready to make money ONLINE??

  Click here to launch the system

  BeantwoordenVerwijderen